CONSERGE- REF. 13830 IR (ZM165)

CONSERGE- REF. 13830 IR (ZM165)

15 nov
|
Oficina de Treball del SOC
|
Barcelona

15 nov

Oficina de Treball del SOC

Barcelona

Lloc de feina ofert EMPLEATS DE FINQUES URBANES
- PORTERS D'HABITATGES Competències informàtiques Ha de complir algun dels requisits següents MICROSOFT OFFICE;MICROSOFT WORD Horari Torns. Nit i dia. De dilluns a diumenge i festiusCONSERGE. Edat entre 35 i de 55 anys. Per realitzar funcions de control d'entrades i sortides de personal i neteja d'entrada i escala. Imprescindible experiència d'1 any en treball de porteria, carnet de conduir i vehicle propi, català i castellà parlats.

Flexibilitat horària de dilluns a diumenges i festius, torns nocturns i diürns. Jornada de 8 hores. S'ofereix contracte indefinit i sou marcat pel SMI. Valorable vehicle propi i experiència en manteniment de piscines i jardins.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/9648703/conserge-ref-13830-zm165-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: conserge- ref. 13830 ir (zm165)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta