Monitor/a de lleure titulat | (Q-196)

Monitor/a de lleure titulat | (Q-196)

15 nov
|
HACESFALTA
|
Barcelona

15 nov

HACESFALTA

Barcelona

Esbusquen monitors/es de lleure per treballara diferents cases de colònies durant el mes de maig i juny. Les seves funcions seran Dinamitzar les activitats que formin part del programa de les colònies i sortides escolars. Dinamitzar els espais de temps lliure dels infants. Establir un vincle amb els infants basat en el respecte, la convivència i el treball d'actituds i valors. Tenir una actitud positiva, d'entesa,

de collaboració i resolutiva durant tota la marxa del servei, tant amb els infants, l'equip de mestres i els companys/es. Tenir cura del material, les installacions i els espais compartits amb la resta de personal de l'entitat.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/9648618/monitor-lleure-titulat-q-196-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: monitor/a de lleure titulat | (q-196)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta