BBT-58 - Customer Love Social Media

BBT-58 - Customer Love Social Media

27 sep
|
Freshly Cosmetics
|
Reus

27 sep

Freshly Cosmetics

Reus

Freshly Cosmetics és una marca digital de cosmètica natural i saludable. Som una startup nascuda al febrer de 2016 amb una visió molt clara, revolucionar aquest sector i accelerar la transició cap a una cosmètica que beneficiï a les persones i al nostre entorn. Essencialment som una empresa digital amb e-commerce propi focalitzada en una forta presència en xarxes socials i amb una estratègia basada en l'excel·lència en l'atenció al client. Actualment tenim dues marques en el mercat: Freshly Cosmetics, productes que cobreixen la rutina diària de cosmètica, i Identy Beauty, la nostra marca de maquillatge. Per a Freshly Cosmetics el nostre equip és el més important,

i per això ens esforcem a adquirir talent amb actitud i ganes de canviar les coses. Creiem que hi ha una altra manera de treballar, per projectes, en equip i en la qual cadascun de nosaltres decideix com i quan organitza les seves responsabilitats. Apostem per la flexibilitat i el creixement personal i de l'equip per a crear l'entorn perfecte gaudint dia a dia fent el que més ens agrada. Treballaràs en un entorn dinàmic i innovador amb la missió principal de transmetre els valors i la filosofia Freshly a tots els nostres clients en xarxes socials. Crearàs vincles amb ells de manera que reconeguin la marca com alguna cosa molt seu i puguin identificar-se amb ella,aconseguint així que repeteixin i fidelitzant al client. El Customer Love és la clau del nostre èxit: ens basem en una atenció personalitzada que permet als nostres clients resoldre qualsevol dubte, incidència o suggeriment de manera personalitzada, i gràcies a això treballem una alta fidelització i obtenim el feedback que ens permet millorar els nostres serveis i productes.

Categoria
Atenció a clients

Subcategoria
Atenció al client

Experiència(mesos)
12

Nombre de llocs ofertats
1

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball
Les tasques a desenvolupar es basaran en: - Respondre els comentaris en xarxes socials transmetent els valors Freshly. - Gestionar l'atenció al client en les xarxes socials de Freshly Cosmetics responent a comentaris públics o privats i gestionant la interacció amb la comunitat. - Resoldre dubtes, incidències o suggeriments de manera personalitzada a través dels diferents perfils de mitjans socials de Freshly. - Estar al dia de les publicacions dels perfils amb els quals es relaciona Freshly (marques, col·laboradors, influencers, clients) per a establir una comunicaciódirecta i contínua. - Crear estàndards per a noves eines i tasques o dur a terme la modificació d'aquests en cas de canvis o actualitzacions. - Analitzar les mètriques sobre els clients de Freshly Cosmetics per a poder realitzar accions sobre aquest tema. - Identificar l'usuari que ens contacta per a impulsar accions concorde al seu perfil i necessitats. - Estar al dia de les tendències i innovar en format, contingut i estratègia.

Ubicació

Província
TARRAGONA

Municipi
REUS

Codi Postal
43204

Requisits

Nivell Formatiu


Nivell del títol

Tema del títol

Nom del títol


No s'han trobat resultats


Competències

Nivell


No s'han trobat resultats


Idiomes

Parlat

Escrit


No s'han trobat resultats


Permisos de Conduir


No s'han trobat resultats


Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle

Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida


Contracte

Oferta Express

Relació Laboral
LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)
12

Jornada
COMPLETA

Període


Nombre Hores
0

Salari des de
0

Salari fins a


Detall d'altres beneficis

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/9262678/bbt-58-customer-love-social-media-reus/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: bbt-58 - customer love social media
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta