P657 TECNIC DE REGULATORY

P657 TECNIC DE REGULATORY

28 ago
|
Nom dempresa no visible
|
Gerona

28 ago

Nom dempresa no visible

Gerona

Fabricació i distribució d'articles per a hostaleria Gestió de tota la documentació relacionada amb el compliment de la normativa sobre els materials i objectes destinats a entrar en contacte amb aliments. Assegurar el compliment de la normativa vigent, així com de normatives específiques de cada país. Contactar amb proveïdors i consultors amb la finalitat de requerir les declaracions de conformitat o informes d'assaig corresponents.

Estudiar i completar les sol·licituds de clients quant a declaracions dels productes comercialitzats per l'empresa. Treballs addicionals: Gestió de les especificacions tècniques i certificacions dels productes, com biodegradable/ compostable, FSC/ PEDFC, reglament REACH, Ecolabel, etc.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/8840999/p657-tecnic-regulatory-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: p657 tecnic de regulatory
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta