M-325 TÈCNIC/A DE QUALITAT

M-325 TÈCNIC/A DE QUALITAT

28 ago
|
MARLEX
|
Gerona

28 ago

MARLEX

Gerona

Treball Temporal i Selecció de Personal Per important empresa càrnia de la comarca de la Garrotxa, cerquem incorporar a un/a tècnic/a de qualitat amb experiència demostrable en el sector i domini d'anglès. Les tasques a realitzar seran: preparació i control de documentació, gestió i control de normativa BRC, IFS, SAE, contacte amb clients i proveïdors i resolució d'incidències, entre d'altres. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de continuïtat, horari partit de dilluns a divendres, bon ambient de treball i projecció professional. Es valorarà que la persona es mostri com algú responsable, amb capacitat organitzativa i de gestió del temps.

Imprescindibles:
- CFGS de Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat.
- Experiència prèvia en el sector carni.
- Domini del català i del castellà.
- Domini d'anglès.
- Carnet de conduir i vehi

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/8840990/m-325-tecnic-qualitat-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: m-325 tècnic/a de qualitat
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta