TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A EXPERT EN SAP - (KG464)

TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A EXPERT EN SAP - (KG464)

28 ago
|
MARLEX RECRUITING
|
Gerona

28 ago

MARLEX RECRUITING

Gerona

Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una important empresa dedicada a l'elaboració i comercialització de productes carnis, amb presència tant en el mercat nacional com internacional, ubicada a la província de Girona, que actualment té la necessitat d'incorporar al seu equip un/a tècnic/a informàtic/a expert en SAP. ¿Quina seria la teva missió a l'empresa? En dependència del cap d'informàtica,

la persona seleccionada s'encarregarà de dur a terme la gestió i organització de les següents tasques de forma autònoma: ¿ Implementació i Parametrització del programa SAP ¿ Programació ABAP4 ¿ Resolució d'Incidències ¿ Presa de requeriments ¿ Nous evolutius ¿ Test ¿ Formació a usu

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/8840986/tecnic-informatic-expert-sap-kg464-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic/a informàtic/a expert en sap - (kg464)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta