(JNQ-960) Administratiu/va

(JNQ-960) Administratiu/va

28 ago
|
PIMEC
|
Barcelona

28 ago

PIMEC

Barcelona

Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya Des de PIMEC, i en col·laboració amb el SOC, posem en marxa el programa 30 PLUS, a través del qual iniciem un procés de selecció per tal d¿incorporar a una empresa ubicada a Vic un/a Administratiu/va. L¿empresa del sector comerç es dedica a la venda al major i menor de mobles. A través d¿aquest programa accediràs a una contractació laboral d¿un mínim d¿entre 6 i 9 mesos i obtindràs formació relacionada amb el lloc de feina. La formació es realitzarà a Manresa i el curs tindrà un total de 20 hores. Funcions:

¿ Atenció telefònica a clients ¿ Gestió i entrada de comandes al sistema ¿ Manteniment de la pàgina web ¿ Edició del catàleg de productes Requisits: ¿ Experiència prèvia a tasques similars ¿ C

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/8840761/jnq-960-administratiu-va-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (jnq-960) administratiu/va
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta