ADMINISTRATIU/VA | (D36)

ADMINISTRATIU/VA | (D36)

28 ago
|
MARLEX
|
Gerona

28 ago

MARLEX

Gerona

Treball Temporal i Selecció de Personal Per empresa alimentària de la comarca de la Garrotxa, cerquem incorporar a un/a administratiu/va amb experiència demostrable. Les tasques a realitzar seran l'atenció telefònica a clients i proveïdors, la resolució de possibles incidències, l'entrada de dades i gestió de l'arxiu, entre d'altres. S'ofereix una vacant temporal amb possibilitats d'estabilitat laboral, horari partit de dilluns a divendres i bon ambient de treball. Es valorarà que la persona es mostri com algú responsable, organitzat, amb capacitats comunicatives i ganes de treballar. Imprescindibles:
- CFGS en Administració o similar.
- Domini del català, del castellà,

de l'anglès i/o del francès.
- Experiència prèvia demostrable.
- Disponibilitat d'incorporació immediata.
- Residència a la comarca de la Garrotxa o rodalies.
- Carnet de conduir i ve

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/8840760/administratiu-d36-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: administratiu/va | (d36)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta