IZ942 DEPENDENT/A PIERA - Mitja jornada

IZ942 DEPENDENT/A PIERA - Mitja jornada

30 dic
|
Ametller Origen
|
Piera

30 dic

Ametller Origen

Piera

FuncionesT’apassiona el sector retail? Vols treballar en un lloc on t’ofereixin l’oportunitat de treballar amb un producte de gran qualitat a l’hora que puguis oferir un servei i assessorament personalitzat al client? Ets un dels nostres!A Ametller Origen podràs gaudir del teu ofici i del productes fresc! Treballaràs amb productes seleccionats per nosaltres mateixos on volem garantir el sabor i qualitat des de l'origen i atendràs als clients en un ambient familiar i proper promovent un estil de vida més saludable i sostenible.A més a més tindràs l’oportunitat de formar-te per créixer i convertir-te en un expert en producte fresc!

La teva missió serà oferir el millor servei al nostre client traslladant els nostres valors respecte un estil de vida saludable i sostenible, juntament amb la òptima manipulació i conservació del producte de botiga.Com ho faràs?- Assessoraràs i ajudaràs al client durant la seva compra tenint en compte les seves necessitats, oferint-li la millor opció i qualitat en el producte.

- Cobraràs a caixa i atendràs als clients en el cas de tenir algun dubte o incidència

- Reposaràs els productes de botiga, garantint que sempre hi hagi stock, que estigui ordenada i neta pel client.

- Faràs els muntatges i exposicions per tal de que el producte sigui més atractiu cap el client.

- Organitzaràs el magatzem i colocaràs productes a les cambres de fred.RequisitosQuè et farà tenir èxit a les nostres botigues?- Si tens inquietut per l’alimentació i una estil de vida saludable serà ideal! ja que et podrem oferir més formació al respecte i podràs transmetre la teva passió als clients.- La teva vocació pel tracte al client serà molt important per tal d’oferir un servei de qualitat i aconseguir tenir una cantera de clients fidelitzats i satisfets pel teu assessorament i acompanyament durant la seva compra.

- El teu compromís i treball en equip, ja que això farà que treballis més a gust i tot l’equip treballeu conjuntament per aconseguir els objectius grupals.

- Dominar i parlar tant el català com el castellà, per poder adaptar-te millor al client.Se ofrecePerquè treballar com a Venedor / a a Ametller Origen?- Experiència al client : Podràs realitzar una atenció al client molt personalitzada, on el teu assessorament serà molt important per aconseguir que els clients marxin amb una bona experiència de compra, tant pel producte com pel tracte que li hauràs ofert.

- Som una pinya : Cada botiga és una petita família on podràs aportar el teu granet de sorra i a l’hora aprendre dels teus companys / es.Allà on tu no arribés,

tindràs el teu company / a per donar-te un cop de mà!Volem veure’t feliç : Tots els equips de les botigues tenen molt bon rotllo, sempre estan disposats a ensenyar-te el que necessitis.Comparteixen la motivació per assolir els objectius de botiga i enfrontar-se a nous reptes amb positivisme. Els teus companys / es seran el teu suport diari.Producte de 10 : A Ametller Origen volem oferir un producte de qualitat, es per això que treballem amb una agricultura de Residu Cero on s’eviten químics durant la seva producció.A més a més evitem utilitzar additius, conservants i colorants ens els nostres productes elaborats. .Podràs aprendre com treballem i produïm el nostre producte per tal d’aconseguir que no només siguin atractius sinó que marquin la diferència pel seu sabor.- La teva veu,

té protagonisme! Et sentiràs escoltat i recolzat pels teus responsables. La teva opinió, idees i propostes seran molt importants per la millora continua tant de l’equip i com de la botiga.

- Fer-te créixer és el nostre objectiu : Si tens ganes de continuar aprenent i creixent com a professional, nosaltres farem tot lo possible perquè així sigui.Des de l’inici tindràs una avaluació mensual (durant els 6 mesos de prova) i acompanyament del teu responsable perquè acabis sent un gran profesional.T’oferim un creixement tant horitzontal com vertical, tenint opcions a creixent segons responsabilitat a la propia botiga o canviant a altres departament o oficis.- Tranquil·litat laboral : Volem que et quedis i creixis amb nosaltres, per això t’oferim la tranquil·litat de poder tenir una feina estable,

amb un contracte indefinit des de l’inici amb els 6 mesos de prova pertinents.

- Oblidat dels torns partits! Els nostres horaris et permeten compaginar la teva vida personal amb la laboral, ja que tindràs un horari rotatiu i intensiu de Dilluns a Diumenge(Matí / Tarda), lliurant dos dies per setmana.

- Salari : El salari que oferim és de 640e bruts / mes A més a més, tindràs un plus per cada diumenge treballat (40e bruts) i incentius quatrimestrals en funció del objectius grupals que aconseguiu a la vostra botiga.Els nostres treballadors ens recomanen sobretot pel creixement i la formació que podem oferir-te, per la confiança que depositem en els nostres treballadors i pel bon ambient que tenim a les nostres botigues.Si creus que pots ser un dels nostres, no dubtis en inscriure’t a la nostra oferta, estarem encantats de poder resoldre tots els teus dubtes. T’estem esperant!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/45830519/iz942-dependent-piera-mitja-jornada-piera/?utm_source=html

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: iz942 dependent/a piera - mitja jornada

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: iz942 dependent/a piera - mitja jornada