Director/a Oficina Comercial | (HIO-716)

Director/a Oficina Comercial | (HIO-716)

29 oct
|
Jobleads
|
Tarragona

29 oct

Jobleads

Tarragona

Director/a Oficina Comercial Tarragona, CataloniaImportant empresa líder asseguradora especialitzada en el ram d'assistència sanitària amb una trajectòria de 40 anys i més de 20 oficines al país, precisa incorporar un/a director/a d'oficina comercial enfocat a la venda directa d'assegurances de salut, la missió del qual seria coordinar, supervisar i motivar l? equip comercial de l? oficina.Les principals funcions i responsabilitats consistiran en:- Revisió i anàlisi d? activitat comercial a través del CRM (aplicatiu comercial M3).- Seguiment de l? activitat diària de la pròpia agenda.- Supervisió de l? activitat dels comercials.- Visites comercials pròpies de venda directa,

realització de projectes per a empreses.- Seguiment i comunicació amb Atenció al Mutualista.- Gestió de l? afiliat. Introducció de dades i control de les afiliacions pendents.- Acompanyaments d? assessorament i/o formació a comercials o xarxa externa.- Gestió d? esdeveniments comercials diversos.- Recerca de negoci pels assessors comercials. Visita de relacions amb entitats, professionals del sector salut, ajuntaments.- Seguiments d? avisadors. Recerca d? Agències franquiciades.- Reclutament i formació comercial.- Suport al departament de Quadre Mèdic.Es requereix:- Persona amb dots de líder que hagi gestionat un equip de comercials amb anterioritat.- Dots comercials i coneixement del territori.- Persona amb bons dots de comunicació.- Vehicle propi.- Ofimàtica a nivell avançat.S'ofereix:- Estabilitat laboral en una important i gran empresa, contracte indefinit i jornada completa.- Ticket restaurant, assegurança mèdica.- Formar part d? una empresa amb bon ambient de treball.- Incorporació immediata.- Futur projecte professional.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/39123513/director-oficina-comercial-hio-716-tarragona/?utm_source=html

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: director/a oficina comercial | (hio-716)

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: director/a oficina comercial | (hio-716)