(REP450) Frit Ravich: Direcció Tècnica

(REP450) Frit Ravich: Direcció Tècnica

31 dic
|
Confidential
|
Barcelona

31 dic

Confidential

Barcelona

Descripción de la oferta Quina missió té aquesta vacant?La seva missió serà assumir la direcció i la gestió intregal de projectes gestionant els serveis complets.La direcció tècnica té la responsabilitat de definir, desenvolupar i implementar projectes així com gestionar l'oficina tècnica. Millorar l'automatització de processos:

des de análisis i definició dels processos i gestió d' equips multidisciplinars, fins el control i inspecció de les diferents fases dels projectes coordinant els diferents departaments participants com producció, start-up, I+D, etc.

Quines són les principals responsabilitats?Comprendre i plasmar per escrit els disferents models tècnics de les diferents seccions crítiques i proposar possibles millores.Millorar la qualitat del producte des d'un punt de vista tècnic, en coordinació amb els membres del comité tècnic.Proposta de millores en los processos de fabricació des d' un punt de vista tècnic, simplificantños i reduint costos.Responsabilitat en l'execució i millora de programes de tractament tèrmic enfocat en qualitat i costos.Colaborar amb la responsable de PRL per solucionar les incidències i així tenir els estandars necessaris en matèria de seguretat i medi ambient.Treballarà en colaboració amb els directors de qualitat, fabricació i magatzem per donar servei amb solucions i la resolució dels problemes del dia a dia i proposant noves solucions.Control de les millores de qualitat i costos, juntament amb els diferents departaments i proposarà solucions en cas de desviacions. Requisitos Busquem una persona amb formació:

Formació universitària a l' àmbit tècnic industrial (enginyeria)Experiència mínima de 5 anys com a Responsable de manteniment, oficina tècnica o similar.Domini de les eines ofimàtiques bàsiques i específiques de l' àmbit.Formació i experiència en direcció de projectes i gestió de persones.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19956108/rep450-frit-ravich-direccio-tecnica-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (rep450) frit ravich: direcció tècnica
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta