(I-153) Assistant Comercial. Inglés alto Rubí (Barcelona)

(I-153) Assistant Comercial. Inglés alto Rubí (Barcelona)

31 dic
|
Confidential
|
Barcelona

31 dic

Confidential

Barcelona

Desde l´oficina de Crit Sabadell estem seleccionant un assistant comercial per important empresa ubicada a Rubi en horari de 09.00 a 13.00.Descripció de les tasques :-Preparació i enviament de mostres, ofertes, manuals, guies i documentació en general, segons petició de client i/o llançament de campanyes.-Mantenir la base de dades actualizada de tots els clients i contactes.-Recopilar informació de clients potencials, verificar les dades i introduir- les al ?ERP/CRM? per sectors i productes d´interès.-Servei d´atenció al client, recepció de trucades i visites.-Atendre post-venda-Gestió de comandes, reclamacions i incidències-Coordinació de Fires del sector i visites

Requerim:- Perfil comercial/tècnica, metòdica, ordenada, dinàmica, proactiva, ressolutiva i responsable, per incorporació al Dpt. Comercial, reportant al Dtor. Comercial directament.- Disponibilitat per treballar jornada parcial de 9 a 13 h- Viure a prop de Rubí- Carne de conduir i vehicle propi- Català i castellar natius- Angles nivell advanced- Valorable conoixements de frances i alemany.- Experiencia mínima de 3 anys en lloc similar.Oferim:- Horari de 9 a 13 h- Salari:

12,78 ?- Incorporació inmediataFormació:

Cicle Formatiu de Grau Superior d'Administratiu o FP II d'Administratiu. Diploma de Comerç i/o similar. Coneixaments i/o titulació en Gestió Comercial / Marqueting. Coneixements d´ofimàtica alts Es valoraran els coneixements d´electrònica/elèctricitat d´automoció.Idiomes:

Català-CastellàAnglès nivell advanceEs valoraran coneixements de francès i d´alemany.Experiència:

mínima de 3 anys en tasques administratives comercials.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19955822/i-153-assistant-comercial-ingles-alto-rubi-barcelona-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (i-153) assistant comercial. inglés alto rubí (barcelona)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta