(A-833) | Redessa: Operari/A De Muntatge D'Actes I Fires

(A-833) | Redessa: Operari/A De Muntatge D'Actes I Fires

22 dic
|
Confidential
|
Almería

22 dic

Confidential

Almería

Muntatge i desmuntatge de fires i congressos. TERMINI OBERT PER INSCRIURES FINS EL 15-12-2021Descripció del perfil:

Funcions principals:

Muntatge i desmuntatge de fires i congressos. Muntatges elèctrics bàsics de fires i congressos. Supervisió dindustrials externs en referencia a muntatge de fires, esdeveniments i congressos. Suport a industrials externs durant el transcurs de les seves tasques. Cobertura presencial dels actes i esdeveniments a ledifici que requereix de flexibilitat horària segons necessitats daquests actes, els quals tenen lloc també en cap de setmana i festius. Sempre respectant la jornada laboral establerta per conveni (40h/s).

Polivalènvia ja que donarà suport al personal de manteniment intern quan la situació ho requereixi. Experiència 1 mesos. No requerida. Necessari bona condición física perque requereix força ESTUDIS PRIMARIS COMPLETS Competències / coneixements:

Bona condició física. Experiència mínima:

Es valorarà experiência en un lloc de treball similar. Requisits mínims:

Educació General Bàsica (EGB), Certificat dEscolaritat, Educació Secundària Obligatòria (ESO), Educació primària obligatòria o equivalent. Disponibilitat immediata Idiomes:

parlar català i castellà perfectamente Carnet B i vehicle propi Estudis i cursos valorats:

Cursos delectricitat. Cursos en sistemes de gestió SCADA. Acreditació per conducció de carretons Acreditació ús daparells elevadors Prevenció de riscos laborals. Contracte i Jornada laboral:

Contracte temporal:

12 mesos. Jornada completa amb dedicació plena. Flexibilitat horària segons necessitats dels actes, fires i esdeveniments, els quals tenen lloc també en cap de setmana i festius. Remuneració segons conveni doficines i despatxos. Competències:

Capacitat de treball en equip Bona comunicació Responsabilitat Versatilitat per desenvolupar diferents tasques Bon tracte amb el públic Autonomia i habilitat per a resoldre imprevistos Pro activitat en la resolució dincidències Capacitat de gestió i resolució dimprevistos Disponibilitat de vehicle Permisos de conduir:

b automòbil _=3.500 k, seients _=9, amb remolc _=750 k, i tricicles i quadricicles de motor Contracte laboral temporal (12 mesos) Jornada completa

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19839906/a-833-redessa-operari-muntatge-dactes-fires-almeria/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (a-833) | redessa: operari/a de muntatge d'actes i fires
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta