Auxiliar Administratiu/Va [MB-554]

Auxiliar Administratiu/Va [MB-554]

06 nov
|
Consultors Accio Treball Temporal Sl
|
Gerona

06 nov

Consultors Accio Treball Temporal Sl

Gerona

DescripciónBUSQUES FEINA?CATT, empresa especialitzada en RRHH i Treball Temporal, t'ofereix oportunitats laborals en funció de la teva formació i experiència #estemalteucostatCATT OLOT des de la divisió de treball temporal precisa incorporar un/a AUX. ADMINISTRATIU/VA per empresa del sector CARNI ubicada a la Olot.QUINA SERÀ LA TEVA MISSIÓ?Administració - QualitatReorganització d'administració al departament de qualitat.QUÈ ES REQUEREIX PER FORMAR PART DE L'EQUIP?CFGM Gestió Administrativa (Imprescindible)Idiomes: Català i Castellà nivell alt. Anglès i Francès. Prioritzem anglès mínim B1.Informàtic (Office).Residència a Olot o rodalies.

QUÈ ET PODEM OFERIR?Tipus contracte: Vacant de continuïtat, contracte temporal fins el 31/05/2022 prorrogable.Horari: De dilluns a divendres de 8:30 a 13:00 i de 14:00 a 17.30 (horari flexible).Salari: Segons conveniT'interessa l'oferta? No ho dubtis, apunta't!Envia'ns el teu cv ********** i registra't a www.catt.esShow more Show less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19318964/auxiliar-administratiu-mb-554-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: auxiliar administratiu/va [mb-554]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta