G132 - Maquinista industrial

G132 - Maquinista industrial

13 oct
|
Mystery Project
|
Gerona

13 oct

Mystery Project

Gerona

Per important empresa industrial de les rodalies de Girona busquem profesionals maquinistes amb molta estabilitat i recorregut.PEnsem en professionals amb formació en arts gràfiques, manteniment industrial, mecatronica, electromecànica, etc…Les funcions principals seràn:- Coordinar la realització i producció de llibretes, segons l’ordre de fabricació.

- Preparar, coordinar i realitzar els canvis de format i de producte.

- Dirigir i controlar l’ajudant que té a càrrec en la màquina.

- Vigilar i informar de les possibles incidències que puguin sorgir durant l’elaboració de les llibretes i de la normativa interna de qualitat.

- Vetllar per l’estat de la màquina, l’ordre i la neteja.- Formar a possibles candidats a maquinistes.

- Supervisar els possibles riscos laborals al lloc de treball.Torns de 8 hores, intensius i rotatius de mati/tarda.Retribució en funció de la válua del candidat i recorregut professional.Contracte indefinit

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19093060/g132-maquinista-industrial-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: g132 - maquinista industrial
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta