Tècnic/a de captació de fons i comunicació - (I449)

Tècnic/a de captació de fons i comunicació - (I449)

11 oct
|
Avismon Cataluña
|
Barcelona

11 oct

Avismon Cataluña

Barcelona

Descripción

Avismón és un Fundació privada creada lany mil nou-cents noranta sis amb lobjectiu de Palliar la solitud de les persones grans i el risc dexclusió social. Promoure el seu benestar, la integració social , la millora de la qualitat vida i la protecció dels seus drets fonamentals. Així mateix Impulsar el voluntariat com agent transformador , en especial atenció a la participació social i comunitària protagonitzada per persones grans voluntàries.Tota la informació a la nostra webDes de làrea dAjuts i Subvencions ,

Comunicació i Sensibilització Social i en dependència directa del director de la entitat cerquem un /una tècnic en la gestió de la Captació de fons per incorporar-se plenament al nostre equip ,amb lobjectiu dimpulsar les aliances amb la societat i incrementar limpacte de les nostres accions.Les funcions principals són:

1- Disseny, planificació i seguiment diniciatives de captació de fons:

aliances amb grans donants, projectes ad-hoc per empreses, ajuts i subvencions, amics-donants i crowdfunding. Inclou lavaluació i memòria tècnica i econòmica.- Presentació de licitacions, renovacions i pròrrogues de subvencions i convenis / contractes públics.. Gestió de convocatòries de subvencions i ajuts privats:

sollicituds, reformulacions, requeriments i justificacions.. Elaboració de memòries tècniques i econòmiques.. Registre i arxiu de documentació relacionada amb els expedients de convocatòries i convenis.. Recerca daltres vies de captació de fons.2 - Foment, coordinació i creació de continguts de comunicació. Redacció, edició i disseny de publicacions, newsletters, presentacions, web, .... Estratègia i planificació dedició de continguts i la seva difusió.. Dinamització de comunitats online en les xarxes socials de lentitat.Cerquem :

Persona alineada amb els objectius de la nostra fundació, capacitat dempatia i voluntat dintegració en un reduït equip humà.Un/a professional amb formació universitària de làmbit social preferentment.( Periodisme , Comunicació, Humanitats, Treball Social, Sociologia, Comunicació Audiovisual, Màrqueting, Publicitat i Relacions públiques )Experiència demostrable de DOS anys en captació de fons, preferiblement en làmbit no lucratiu. Es valorarà experiència en creació de continguts en xarxes socials, community manager, campanyes dimpacte, comunicació i publicitat digital.Coneixements :

Es valorarà postgrau de Fundraising i formació específica sobre xarxes socials, comunicació digital, branded content, màrqueting digital, Google Analytics, seo i community managerDomini deines ofimàtiques, nivell alt , en ús de Fulls de càlcul , processador de textos i bases de dades, disseny de presentacions, email marketing, ...Coneixements o Experiència en la producció de campanyes creatives senzilles per a xarxes socialsValorable experiència en gestió de projectes europeus.Idiomes :

català , castellà i es valorarà els coneixements danglès.Competències:

- Excellents dots comunicatives, especialment dexpressió escrita i creativitat per a la producció de missatges i continguts amb impacte.- Capacitat daprenentatge, adaptació i identificació de noves eines i plataformes de comunicació- Orientació a resultats, a laprenentatge i a la millora contínua- Capacitat analítica, de planificació i autoorganització- Habilitat per al treball en equip i la comunicació interpersonal constructiva.Perfil/Requisitos

Cerquem :

Persona alineada amb els objectius de la nostra fundació, capacitat dempatia i voluntat dintegració en un reduït equip humà.Un/a professional amb formació universitària de làmbit social preferentment. ( Periodisme , Comunicació, Humanitats, Treball Social, Sociologia, Comunicació Audiovisual, Màrqueting, Publicitat i Relacions públiques )Experiència demostrable de DOS anys en captació de fons, preferiblement en làmbit no lucratiu. Es valorarà experiència en creació de continguts en xarxes socials, community manager, campanyes dimpacte, comunicació i publicitat digital.CompetenciasIniciativa y autonomía, Optimismo y entusiasmo, Capacidad para liderar iniciativas, Organización y planificación, Fiabilidad técnica y personal, Comunicación interpersonal, Trabajo en equipo

NivelEmpleado

Tipo de contratoJornada completa

DuraciónIndefinido

SalarioEntre 18.001 y 24. bruto/anual

Estudios mínimosDiplomado

Experiencia mínimaAl menos 3 años

Fecha de inicio25/10/

N de vacantes1

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19080626/tecnic-captacio-fons-comunicacio-i449-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic/a de captació de fons i comunicació - (i449)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta