ECommerce Assistant P-262

ECommerce Assistant P-262

05 oct
|
Botigues Culinarium
|
Cataluña

05 oct

Botigues Culinarium

Cataluña

????????️ A Culinarium busquem un eCommerce Assistant ????️????

La teva missió principal se centrarà a donar suport i assistència en tasques relacionades en la gestió i administració de la nostra botiga online.

Algunes de les teves funcions seran:

➡️ Atenció al client(vía mail, telèfon, etc).➡️ Gestió d'incidències amb comandes online.➡️ Càrrega de productes a la web.➡️ Canvi de bàners web.➡️ Execució newsletters.

???? T'estem esperant ❗❗

⚠ Centre de treball ⚠A les oficines centrals, ubicades a Tàrrega (25300)

Qui som?

La història de Culinarium comença el 1863 quan Delfí Elías funda Casa Delfín,

un petit comerç familiar a Tàrrega. El que en un principi va començar com una botiga de barri que proveïa a la població local, transformant-se amb el pas de les dècades en un negoci de subministrament d'estris de cuina i servei de taula per a la restauració i l'hoteleria, sent avui en dia una de les empreses líders en el sector a Espanya.

El 1996, els descendents i cinquena generació de la família, decideixen crear un nou concepte de distribució amb botigues físiques per l'hoteler, però ràpidament descobreixen que el visitant és el client particular. És llavors quan es crea l'empresa que avui coneixem com Culinarium, naixent amb la voluntat d'ajudar a cuinar i servir millor el menjar a casa, amb les tècniques més innovadores i les millors eines amb un assessorament a l'altura dels nostres clients.

Els nostres valors

➡️ Humilitat: Som els experts en els articles de cuina i servei de taula, però també creiem que el nostre producte ha de ser integrat.➡️ Passió: Som apassionats de la cuina i vivim el que venem.➡️ Vocació de servei: La nostra voluntat és ajudar a millorar la societat en què ens trobem i aquest fet engloba tota la companyia des de direcció fins a les botigues.Show more Show less

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/19020095/ecommerce-assistant-p-262-cataluna/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: ecommerce assistant p-262
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta