Tallerista per taller de respiració conscient a Cornellà de Llobregat - OSQ-889

Tallerista per taller de respiració conscient a Cornellà de Llobregat - OSQ-889

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Cornellá de Llobregat

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Cornellá de Llobregat

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un taller de respiració conscient a la localitat de Cornellà de Llobregat.

L'objectiu del taller és treballar la tècnica de la respiració conscient,per aprendre a respirar millor i poder sentir-se més bé tot controlant el que passa a la nostra ment.Taller adreçat a adults/es.Horari: del 6/10/2021 al 1/12/2021; tots els dimecres de 19:30 h a 20:30h RequisitsConeixements i formació en tallers respiració conscient.Experiència mínima impartint tallers d'un any i dinamització en adults.

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats.

Bon nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18962035/tallerista-per-taller-respiracio-conscient-cornella-llobregat-osq-889-cornella-llobregat/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tallerista per taller de respiració conscient a cornellà de llobregat - osq-889
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta