Coordinador/a pedagògic projectes casal infantil | [I-659]

Coordinador/a pedagògic projectes casal infantil | [I-659]

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Barcelona

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Barcelona

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés busquem a un/a coordinador/a pedagògic d'una casal infantil ubicat al barri de Sant Marti FUNCIONS:- Organitzar l'equip per garantir les tasques d'obertura i tancament de l'equipament, així com l'atenció telefònica.- Coordinació externa i del'equip.

- Preparar, documentar, avaluar i gestionar indicadors.

- Vetllar per l'assoliment d'objectius del servei.

- Programar, organitzari implementar activitats.

- Seguiment i suport de les diferents tasques professionals.

- Fomentar les relacions socials entre els usuaris i l'equipament.

- Atenció directa (infants i famílies).

- Dissenyar programes d'acció i conèxer el teixit associatiu.Oferim jornada parcial de 35 hores de dilluns a divendres totes les tardes de 15:00h a 20h i dos matins (dimarts i dijous) de 10:00h a 14:00h. Contracte temporal de 6 mesos amb possiblitat de continuitat.Requisits- Formació universitària en l'àmbit educatiu.

- Experiència mínima de 2 anys en coordinació i gestió de projectes.

- Experiència en gestió d'equips, gestió de projectes i disseny i avaluació de programes.

- Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18962017/coordinador-pedagogic-projectes-casal-infantil-i-659-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: coordinador/a pedagògic projectes casal infantil | [i-659]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta