Vetlladors/es sanitaris/es Sabadell/Santa Perpètua Y-864

Vetlladors/es sanitaris/es Sabadell/Santa Perpètua Y-864

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Sabadell

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Sabadell

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaLa Fundació Pere Tarrés cerca vetlladors/es sanitaris/es pel curs 2021 - 2022, per realitzar l'acompanyament a infants i/o joves en horari escolar de 10 a 20 hores/setmanals en centres situats a Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda.Què faràs?

- Acompanyament sanitari de l'infant i/o jove.

- Donar suport als mestres.

- Vetllar per l'adquisició d'hàbits de la vida diària

- Donar suport als alumnesCerquem a persones amb experiència amb tasques sanitaries, valorable títol de monitor/a de lleure, formació relacionada amb l'educació especial i/o sanitària i disponibilitat d'incorporació el 13 de setembre.Requisits- Experiència sanitaria

- Formació relacionada amb l'educació especial i la infermeria

- Valorable títol de monitor/a de lleure

- Bon nivell català- Disponibilitat d'incorporació el 13 de setembre.

- Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18962002/vetlladors-sanitaris-sabadell-santa-perpetua-y-864-sabadell/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: vetlladors/es sanitaris/es sabadell/santa perpètua y-864
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta