Tallerista per taller de: Dona i autoestima a Vallirana [A206]

Tallerista per taller de: Dona i autoestima a Vallirana [A206]

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Vallirana

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Vallirana

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un taller de Dona i autoestima a la localitat de Vallirana.L'objectiu del taller és treballar l'autoestima de les dones per tal d'empoderar-les.Taller adreçat a les dones.Horari:

del 08/10/2021 al 17/12/2021; tots els divendres de 11:15 h a 12:15h RequisitsConeixements i formació en tallers d'autoestima i empoderament.

Experiència mínima impartint tallers d'un any i dinamització d'adults.

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats

Bon nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18961997/tallerista-per-taller-de-dona-autoestima-vallirana-a206-vallirana/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tallerista per taller de: dona i autoestima a vallirana [a206]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta