Monitors/es de menjador suplències (Baix Llobregat) | KK958

Monitors/es de menjador suplències (Baix Llobregat) | KK958

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
San Baudilio de Llobregat

28 sep

Fundación Pere Tarrés

San Baudilio de Llobregat

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaLa Fundació Pere Tarrés cerca monitors/es de menjador per la borsa de suplències del curs 2021-2022 per centres escolars situats a la comarca del Baix Llobregat: Cornellà, Sant Boi, Esplugues, Sant Just , Gavà, Castelldefels, Molins de ReiFuncions:

- Educar a l'estona de menjador i en el lleure.

- Treballar hàbits, normes de convivència i actituds envers el menjar.

- Organització del menjador (pautes de conducta, control d'àpats, etc...)

- Dinamització i seguiment d'un grup d'infants.Cerquem monitors/es amb experiència en lleure, títol de monitor/a i disponibilitat per treballar en la franja horària de 13:00 a 15:00h.Requisits- Experiència mínima d'un any en activitats de lleure.

- Valorable títol de monitor/a de lleure

- Bon nivell de català.

- Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.

- Incoporació immediata.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18958175/monitors-menjador-suplencies-baix-llobregat-kk958-san-baudilio-llobregat/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: monitors/es de menjador suplències (baix llobregat) | kk958
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta