Tallerista hort urbà per a Molins de Rei. | TJ-509

Tallerista hort urbà per a Molins de Rei. | TJ-509

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Barcelona

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Barcelona

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un/a formador/a per impartir un taller d'Hort urbà a Molins de Rei (Casal Cívic Molins de Rei).Busquem una persona motivada i amb iniciativa, per un taller de durada curta (tres sessions)

que ens servirà per reactivar l’hort urbà del Casal Cívic Molins de Rei.Amb capacitat didàctica per transmetre els coneixements d'agriculutura i ecologia, i a la vegada dinamitzar el manteniment d'aquest.Taller adreçat a Joves (12 - 18 anys).Horari: del 04/10/2021 fins 11/10/2021; tots els dilluns de 18.30h a 20.00hRequisitsConeixements i formació en hort urbà

Experiència mínima d'un any impartint tallers

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats

Nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18958166/tallerista-hort-urba-per-molins-rei-tj-509-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tallerista hort urbà per a molins de rei. | tj-509
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta