[V-712] - Tallerista de Marqueteria per CC Molins de rei

[V-712] - Tallerista de Marqueteria per CC Molins de rei

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Molins de Rey

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Molins de Rey

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un taller de Marqueteria a la localitat de Molins de Rei.Taller adreçat a gent jove.

Amb l'objectiu que els i les joves aprenguin tècniques bàsiques de construcció de mobles amb fusta i construir ells i elles mateixos/as alguns dels mobles.Horari: del 5/10/2021 al 19/12/2021; tots els dimarts i dimecres de 18:30 h a 20:00hRequisitsConeixements i formació en Marqueteria

Experiència mínima d'un any impartint tallers i dinamització col·lectiu gent jove.

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats

Nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18958155/v-712-tallerista-marqueteria-per-molins-rei-molins-rey/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [v-712] - tallerista de marqueteria per cc molins de rei
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta