Tallerista de Reeduquem els hàbits alimentaris a Figueres - (WQ805)

Tallerista de Reeduquem els hàbits alimentaris a Figueres - (WQ805)

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Figueras

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Figueras

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un t aller d'habits alimentaris a FigueresTaller adreçat a adults/es.Dibuix: del 24/09/2021 fins 17/12/2021 cada Divendres de 17h a 18hRequisitsConeixements i formació en NutricióExperiència mínima impartint tallers d'un any i dinamització amb adults.

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats

Bon nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18958152/tallerista-reeduquem-els-habits-alimentaris-figueres-wq805-figueras/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tallerista de reeduquem els hàbits alimentaris a figueres - (wq805)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta