(W773) | Tallerista per taller de: Coneixem els micromasclimes quotidians a Vallirana

(W773) | Tallerista per taller de: Coneixem els micromasclimes quotidians a Vallirana

28 sep
|
Fundación Pere Tarrés
|
Vallirana

28 sep

Fundación Pere Tarrés

Vallirana

Fundació Pere TarrésLa Fundació Pere Tarrés, amb més de 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.Descripció de l'ofertaDes de la Fundació Pere Tarrés cerquem un o una formadora per impartir un taller de Coneixem els micromasclimes quotidians a Vallirana a la localitat de Vallirana.Taller puntual a realitzat amb motiu del dia internacional del’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Objectius:- Sensibilitzar sobre la problemàtica de la violència masclista.

- Saber identificar els diferents micromasclismes a la quotidianitat.

- Prendre consciència de les causes i les conseqüències.

- Aprendre a abordar el masclisme des de les pròpies capacitats.Horari: Dijous 25 de novembre de 17 a 19:30h RequisitsConeixements i formació en especifica en la temàtica. 

Experiència mínima impartint tallers d'un any i dinamització en tallers similars. 

Disponibilitat per treballar en l'horari i lloc indicats

Bon nivell de català

Certificat negatiu de delictes sexuals

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18958143/w773-tallerista-per-taller-de-coneixem-els-micromasclimes-quotidians-vallirana-vallirana/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (w773) | tallerista per taller de: coneixem els micromasclimes quotidians a vallirana
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta