[C549] ADMINISTRATIU/VA -LABORAL amb DISCAPACITAT

[C549] ADMINISTRATIU/VA -LABORAL amb DISCAPACITAT

20 jul
|
Xaloc
|
Manlleu

20 jul

Xaloc

Manlleu

Tasques específiquesADMINISTRATIU/VA -LABORAL amb DISCAPACITAT. Suport en la recepció, control, seguiment i arxiu de documentació laboral i de prevenció de riscos laborals. Introducció de dades al programa A3 Equipo per a fer contractes i el càlcul de les nòmines. Suport en l'elaboració, signatura i arxiu dels contractes laborals. Altres tasques anàlogues i de suport que sorgeixin en el dia a dia del departament.Capacitats requerides Formació professional relacionada amb la gestió administrativa o titulació universitària superior. Es valorarà experiència demostrable en tasques administratives. Domini del paquet Office, concretament de l'excel. Es valorarà el coneixement en programes de gestió de nòmines.

Actitud proactiva i inquietuds vers la gestió laboral. Imprescindible disposar de certificat de discapacitat.RequisitsObligatorisNivell acadèmic Cicle formatiu grau superiorTitulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i FinancesInformàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari MigLlengua Castellà - Nivell Independent B2. Català - Nivell Independent B2Certificat de discapacitat SíInformació d'interèsData d’incorporació 17/06/2021Horari 30h/setmana (horari flexible i teletreball)ContracteTipus Obra o serveiDurada Entre 1 i 3 mesosProrrogable SíJornadaJornada 1 Indiferent de dilluns a divendres

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18409087/c549-administratiu-laboral-amb-discapacitat-manlleu/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [c549] administratiu/va -laboral amb discapacitat
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta