Tècnic Comercial Telefònic Sou Fixe + Variable - (OY479)

Tècnic Comercial Telefònic Sou Fixe + Variable - (OY479)

16 jul
|
Securitas Direct España S.A.U
|
Barcelona

16 jul

Securitas Direct España S.A.U

Barcelona

Et consideres una persona amb habilitats comercials?Si la teva resposta es SI, des del departament de MKT Captació Telefónica de Securitas Direct t’estem buscant. Som la companyia líder en la comercialització d’alarmes i seleccionada com una de les millors empreses per treballar a Espanya per el Top Employers Institute. Desitgem incorporar al nostre equip persones que comptin amb un perfil comercial per recepcionar/emetre trucades potencials amb l’objectiu de generar ventes.Principals funcions :- Emissió/Recepció de Leads potencials amb l’objectiu de generar visites concertades.

- Tramitació y seguiment durant tot el procés de venta.Oferim:

- Jornada de 30h setmanals en torn de matí/tarda de dilluns a divendres.- Salari fixe e interessants comissions.- Alta a la Seguretat Social.- Formació contínua.- Beneficis Socials.- Treball en un equip jove i dinàmic.- Possibilitats reals de creixement.Requisits:- Orientació als objectius.- Habilitats comercials y de negociació.- Acostumat/da a treballar sota pressió.- Imprescindible: ganes, actitud i predispoció.Si t’apassiona la venta telefònica, vols crear una carrera professional dins d’una multinacional líder en el seu sector i treballar en un equip jove i dinàmic, t’oferim un pla de carrera amb futur estable a curt plaç, contracte laboral amb salari fixe més altes comissions i alta a la Seguretat Social.Uneix-te a l’equip!T’estem buscant!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/18362652/tecnic-comercial-telefonic-sou-fixe-variable-oy479-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: tècnic comercial telefònic sou fixe + variable - (oy479)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta