NJF-080 | Consultor/a de Selecció RRHH

NJF-080 | Consultor/a de Selecció RRHH

11 jun
|
Marlex
|
Olot

11 jun

Marlex

Olot

A Marlex estem ampliant l’equip! Si estàs en recerca de nous reptes professionals, ets una persona resolutiva i dinàmica, i t’apassiona la selecció de personal, en l'àmbit del treball temporal, aquesta és la teva oportunitat. T’estem buscant!

Quina serà la teva missió dins la companyia?En dependència de Direcció d'Oficina, la persona seleccionada s’encarregarà de:- Publicació d’ofertes a portals de feina en base als criteris consensuats personalment amb el client.

- Cribatge curricular i entrevistes telefòniques i presencials, així com dinàmiques de grup.

- Selecció de personal de perfils generalistes per la línia de negoci de treball temporal, amb una metodologia eficient i operativa.- Defensa argumentada de les candidatures pre-seleccionades davant del client.

- Construcció i promoció d'una base de dades de candidatures i treballadors/es.

- Atenció, fidelització i seguiment continuat tant de clients com de treballadors/es.A la persona seleccionada se li ofereix:- Formar part d’un equip i empresa jove, dinàmica i emprenedora.

- Formació inicial i continuada amb possibilitats reals d’accedir gratuïtament a programes d’aprenentatge extraprofessionals (anglès, cursos de negoci...)

- Estabilitat laboral, retribució fixe més variable mensual per facturació.

- Jornada de Dilluns a Divendres de 9:00 a 18:00 h, amb flexibilitat horària d'entrada i sortida (de 8h a 9:30h i de 17h a 18:30h). I un divendres a la tarda lliure cada dues setmanes!

Ets el/la candidat/a ideal si...- Et consideres una persona dinàmica, resolutiva i enèrgica. No t'espanta prendre decisions de forma ràpida!

- Disposes mínim d'un any d'experiència en selecció de personal, amb alts volums de processos.

- T’apassionen els RRHH i el contacte amb les persones.

- Tens facilitat de comunicació i ets un/a professional amb iniciativa i pro activitat.

- Et sents capacitat/da per treballar sota pressió.

- Tens moltes ganes d’aprendre i desenvolupar-te professionalment.

- Resideixes a Olot o a prop.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17932254/njf-080-consultor-seleccio-rrhh-olot/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: njf-080 | consultor/a de selecció rrhh
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta