[WP565] | Administratiu/va -Laboral (Discapacitat)

[WP565] | Administratiu/va -Laboral (Discapacitat)

11 jun
|
LAVOLA 1981, SA
|
Manlleu

11 jun

LAVOLA 1981, SA

Manlleu

Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si tu també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa! A Anthesis Lavola busquem una persona dinàmica i amb iniciativa, amb bones habilitats comunicatives, organitzada i amb ganes d’aprendre, amb disposició i facilitat pel treball en equip, resolutiva i autònoma, hàbil en la redacció, responsable, motivada per temes de gestió laboral i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa.

La persona seleccionada s’incorporarà al Departament de persones per donar suport en la gestió administrativa.Categoria

Administració d'empresesSubcategoria

AdministracióExperiència(mesos)

0Nombre de llocs ofertats

1Ofertes per a persones amb discapacitatsDetall de les funcions del treball

¿ Suport en la recepció, control, seguiment i arxiu de documentació laboral i de prevenció de riscos laborals. ¿ Introducció de dades al programa A3 Equipo per a fer contractes i el càlcul de les nòmines ¿ Suport en l’elaboració, signatura i arxiu dels contractes laborals ¿ Altres tasques anàlogues i de suport que sorgeixin en el dia a dia del departament.UbicacióProvíncia

BARCELONAMunicipi

MANLLEUCodi Postal

08560RequisitsNivell Formatiu

Nivell del títolTema del títolNom del títol

TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORADMINISTRACIÓ

TÍTOL FP DE GRAU MIGADMINISTRACIÓ

CompetènciesNivell

No s'han trobat resultats

IdiomesParlatEscrit

No s'han trobat resultats

Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicleDisponibilitat per a ViatjarDetall de l'experiència requerida

¿ Formació professional relacionada amb la gestió administrativa o titulació universitària superior. ¿ Es valorarà experiència demostrable en tasques administratives. ¿ Domini del paquet Office, concretament de l’excel. ¿ Es valorarà el coneixement en programes de gestió de nòmines. ¿ Actitud proactiva i inquietuds vers la gestió laboral. ¿ Imprescindible disposar de certificat de discapacitat.ContracteOferta ExpressRelació Laboral

LABORAL TEMPORALDurada del contracte(mesos)

0Jornada

PARCIALPeríode

Nombre Hores

0Salari des de

0Salari fins a

Detall d'altres beneficis

¿ Formar part d'una organització compromesa amb l'entorn natural i que treballa per fer del món un lloc més sostenible. ¿ Bon ambient de treball amb un equip cooperatiu. ¿ Teletreball (2-3 dies). ¿ Incorporació: 26 de juliol de 2021. ¿ Contracte inicial de 3 mesos (possibilitats de pròrroga). ¿ Ubicació del lloc de treball: Manlleu. ¿ Jornada: 30 hores a la setmana en horari flexible (negociable).

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17932249/wp565-administratiu-laboral-discapacitat-manlleu/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [wp565] | administratiu/va -laboral (discapacitat)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta