AGENT DE VENDES - LLEIDA PROVÍNCIA (NCI760)

AGENT DE VENDES - LLEIDA PROVÍNCIA (NCI760)

07 jun
|
AMAZCAT.CAT
|
Lérida

07 jun

AMAZCAT.CAT

Lérida

Hem creat AMAZCAT per dotar productors, botiguers, professionals liberals i empreses de serveis d'un espai digital propi que s'integra dins d'un gran mercat en xarxa, on podran vendre a preus justos. A finals d'any la nostra plataforma serà operativa. Ara ha arribat el moment d'explicar-nos i de fer-vos còmplices d'un projecte que va molt més enllà de la creació d'un espai de venda digital. Ara bé, si només us interessa comprar o vendre heu de saber que ser present amb una botiga virtual pròpia a AMAZCAT és fàcil i comprar-hi és una qüestió senzilla, intuïtiva i ràpida.Treballaràs prop de la teva zona de residència (dins la mateixa comarca o colindants).

Cerquem comercials i/o assessors de vendes amb la funció de Responsable de Zona, per a tota Catalunya. La feina consisteix en la captació de productors, botigues i empreses de servei per a la nostra plataforma. El nostre producte és fàcil de vendre, engrescador i amb una gran projecció de futur.Perfil:Professional autònom (es valorarà molt si pots aportar una cartera de clients pròpia).

Persona proactiva i empàtica.

Disposada a treballar en base a objectius.

Coneixement del territori.

Capacitat de treballar en equip.

Imprescindible un bon nivell de català oral i escrit.

Domini d'ofimàtica a nivell usuariOferim:Programa de formació inicial.

Comissions elevades per a captació i comissions de manteniment de cartera.

Ingressos atractius i altament competitius.

Horari flexible.

Àmplies possibilitats de promoció dins l'empresa.

Vinculació a una empresa tecnològica de primer nivellCategoria

Comercial i vendesSubcategoria

ComercialExperiència

1 anyNombre de llocs ofertats

1UbicacióProvíncia

LLEIDAMunicipi

LLEIDACodi Postal

25195RequisitsExperiència com a Comercial Autònom, Assessor de Vendes, Responsable de Zona i/o Key Account Manager.També s'accepten altres perfils proactius a aprendre i créixer dins la nostra empresa. (imprescindible)

Idiomes:

Anglès Iniciat (valorable)

Castellà Avançat (imprescindible)

Català Avançat (imprescindible)

Carnet de conduir B o A1

Carnets de conduir:A1,B

T'oferim la possibilitat d'entrar a la nostra família, una posició amb gran projecció de futur. Imaginat convertir-te en responsable de zona d'una empresa tecnològica d'alt nivell on tu gestionaràs la teva cartera de clients, rebràs comissions elevades per a la captació de venedors per a la plataforma i també rebràs comissions pel manteniment de la mateixa cartera.ContracteRelació Laboral

LABORAL INDIFERENTDurada del contracte

Jornada

INTENSIVAHorari

FlexibleSalari des de

0Salari fins a

10000

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17880002/agent-vendes-lleida-provincia-nci760-lerida/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: agent de vendes - lleida província (nci760)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta