(ZO-400) Gerocultor/a o Auxiliar d'infermeria Centre de Gen

(ZO-400) Gerocultor/a o Auxiliar d'infermeria Centre de Gen

03 jun
|
Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL
|
Barcelona

03 jun

Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL

Barcelona

Entitat pública que té la missió d'impulsar i garantir la bona gestió dels serveis socials, fomentant el treball en xarxa dels organismes locals.

Cerquem professional titulat amb atenció a les persones amb dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a realitzar substitucions al Centre de Serveis d'Àmbit Rural de Santa Maria d'Oló.La persona seleccionada s'ocuparà de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17844223/zo-400-gerocultor-auxiliar-dinfermeria-centre-gen-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (zo-400) gerocultor/a o auxiliar d'infermeria centre de gen
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta