[L270] - AUXILIAR ADMINISTRATIU H/D 1/2 JORNADA TARDES

[L270] - AUXILIAR ADMINISTRATIU H/D 1/2 JORNADA TARDES

03 jun
|
AXXON
|
Gerona

03 jun

AXXON

Gerona

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents.

El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA /0030/.

AXXON selecciona per empresa amb presència a nivell internacional, ubicada a Riudellots de la Selva, un AUXILIAR ADMINISTRATIU H/D 1/2 JORNADA TARDES.

En dependència directe del responsable d-administració, la persona seleccionada s-encarregarà de realitzar tasques tals:

- Control d-albarans i facturació

- Gestió d-arxiu

- Atenció telefònica i presencial

- Control del correu electrònic

- Entre altres tasques de suport a nivell administratiu

S-ofereix projecte estable en empresa consolidada en el seu sector, a jornada parcial amb un horari de 15h a 18h, de dilluns a divendres.

Retribució segons vàlua de candidat/a.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17844211/l270-auxiliar-administratiu-1-2-jornada-tardes-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [l270] - auxiliar administratiu h/d 1/2 jornada tardes
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta