WQ301 PREPARADOR/A COMANDES PDA

WQ301 PREPARADOR/A COMANDES PDA

03 jun
|
AXXON
|
Gerona

03 jun

AXXON

Gerona

Axxon us ofereix un servei d'alta qualitat en la Gestió de la Temporalitat i la Selecció de professionals. Som especialistes en captar i transmetre els valors, aptituds, capacitats, motivacions i experiències necessàries de cada posició. Sabem identificar, avaluar i prescriure les millors candidatures i les que més s'adeqen a la posició requerida per l'empresa client. És per això que els nostres equips són especialistes en sectors i àrees professionals. Considerem que aquesta especialització és imprescindible per donar confiança i professionalitat a les candidatures i a les empreses. Garantim l'adequació, l'adaptació i la implicació de talent per a projectes temporals o permanents.

El nostre equip pivota entre el client i el/la candidat/a per oferir a ambdues parts el millor servei i de la millor qualitat. Més de anys, apropant el talent a les empreses. AXXON SELECTING ETT, SLU, ETT AUTORITZADA /0030/.

Axxon selecciona per empresa de logistica ubicada a les rodalies de Girona,

un/a PREPARADOR/A COMANDES PDA.

Tasques de preparació de comandes tant de peces unitàries palets complerts. Picking.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17844207/wq301-preparador-comandes-pda-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: wq301 preparador/a comandes pda
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta