Auxiliar Administratiu/iva-Gestió Recursos Humans - [L-066]

Auxiliar Administratiu/iva-Gestió Recursos Humans - [L-066]

03 jun
|
Universitat Pompeu Fabra
|
Barcelona

03 jun

Universitat Pompeu Fabra

Barcelona

Realitzar tasques relacionades amb la gestió de recursos humans i, en concret, amb la contractació de personal docent i investigador. Es valorarà preferentment la formació especialitzada en Dret/Relacions Laborals/Graduat Social així com lexperiència mínima d'1 any en tasques relacionades (seguretat social, contractació, etc.). És indispensable dominar les llengües catalana, castellana i anglesa. Incorporació:febrer de . Durada prevista entre 2 i 6 mesos. Retribució bruta anual:

22.594,92 (brut mensual:

1.614,77). Jornada completa en horari partit amb flexibilitat (de 8h-9.30h a 14h i de 16h a 17-19.30h).

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17843578/auxiliar-administratiu-iva-gestio-recursos-humans-l-066-barcelona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: auxiliar administratiu/iva-gestió recursos humans - [l-066]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta