[QJJ-315] Comercial per mercat alemany i europeu

[QJJ-315] Comercial per mercat alemany i europeu

03 jun
|
Empresa reconocida
|
Olot

03 jun

Empresa reconocida

Olot

Tens estudis en enginyeria industrial o mecànica i has treballat com a comercial Vols formar part d'una de les empreses amb més projecció i creixement dins el sector de la fabricació, distribució i muntatge de maquinària industrial Si és així, apunta't! Aquesta és la teva oportunitat!Busquem una persona organitzada i amb bons dots comunicatius per a buscar i captar clients per l'àrea geogràfica d'Alemanya i Europa per a una empresa del sector industrial de la Garrotxa.RequisitosLes teves funcions seran les següents:

Buscar i captar clients per l'àrea geogràfica d'Alemanya i Europa.

Presentació de pressupostos i seguiment.Requisits que has de complir:Estudis universitaris en enginyeria industrial o mecànica.

Es valorarà experiència en el sector industrial.

Idiomes:

català, castellà, anglès i alemany. Es valoraran altres idiomes.

Coneixement del Paquet Office i correu electrònic.

Disponibilitat total per viatjar.

Carnet B.

Disponibilitat per treballar en torn partit i d'incorporació immediata.Si creus que encaixes amb tot el que t'hem explicat no dubtis en apuntar-te a l'oferta o en contactar amb nosaltres! Et volem conèixer!ResponsabilidadesQuè oferim

Contracte directament per empresa.

Jornada laboral de 40h setmanals.

Salari segons conveni i vàlua del/la candidat/a.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17843362/qjj-315-comercial-per-mercat-alemany-europeu-olot/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [qjj-315] comercial per mercat alemany i europeu
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta