CUINER/A D'ESCOLA - (EM601)

CUINER/A D'ESCOLA - (EM601)

02 jun
|
Xaloc
|
San Andrés de la Barca

02 jun

Xaloc

San Andrés de la Barca

Tasques específiquesEs cerca cuiner per col·lectivitats per treballar a una Escola del Municipi. Contracte per susbtitució fins el 31 de Juliol, en horari de matí de 08.00 a 14.00Sou aproximat 1039 euros / mesCapacitats requerides Imprescindible Carnet de Manipulació d'Aliments, i Certificat de delictes sexuals negatiu per poder treballar al centre.Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina,

i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.RequisitsObligatorisFormació de manipulació d'aliments SíLlengua CastellàMolt importantsTitulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - CuinaRecomanablesFormació professionalitzadora Operacions bàsiques de cuinaInformació d'interèsData d’incorporació 07/06/2021Horari de 08.00 a 14.00ContracteDurada Durada indeterminada per obra o serveiJornadaJornada 1 Indiferent de dilluns a divendresJornada 2 Només jornada intensivaJornada 3 Exclusivament matí

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17831829/cuiner-descola-em601-san-andres-barca/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: cuiner/a d'escola - (em601)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta