Mecànic/a de vehicles industrials - (FR-103)

Mecànic/a de vehicles industrials - (FR-103)

02 jun
|
Xaloc
|
Granollers

02 jun

Xaloc

Granollers

Tasques específiquesEmpresa de renting de vehicles industrials cerca un/a mecànic/a per realitzar les següents funcions: diagnòstic d'avaries, reparació mecànica i electricitat de l'automòbil. Manteniment bàsic de vehicles industrials i inspeccions periòdiques i diagnosis. Es responsabilitzarà dels vehicles de la flota de l'empresa, tenir-los preparats per a la seva entrega. Mantenir en bon estat i revisats tots els vehicles. Salari: 19.000-20.000 E bruts anualsCapacitats requerides Experiència ne reparacions de vehicles industrials i de vehicles lleugers. Es valorarà experiència mecànica en vehicles de fred. CFGM d'electromecànica de vehicles i/o CFGS d'automoció. Capacitat de treball en equip i d'aprenentatge.

Habilitats comunicatives. Paciència i autonomia. Imprescindible carnet B, preferible C. Residència propera a GranollersRequisitsObligatorisNivell acadèmic Cicle formatiu grau superiorPermís de conduir B i CMolt importantsTitulació Cicle formatiu grau superior - Transport i Manteniment de Vehicles - AutomocióLlengua Castellà - Nivell Experimentat C1. Català - Nivell Experimentat C1Informació d'interèsData d’incorporació 14/06/2021Horari De dl a dv de 9 a 13h i de 14 a 18hEsforç físic SíContracteTipus Indefinit: ordinariDurada Indefinit

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17831822/mecanic-vehicles-industrials-fr-103-granollers/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: mecànic/a de vehicles industrials - (fr-103)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta