R-209 | Professional de Reposició Nocturna - Girona

R-209 | Professional de Reposició Nocturna - Girona

02 jun
|
Bon Preu S.A.U.
|
Gerona

02 jun

Bon Preu S.A.U.

Gerona

Al Grup Bon Preu busquem talent!T'agrada l'atenció al client i t'apassiona el món del comerç? Si tens actitud i ganes d'aprendre ja tens mig camí fet.Què busquem?El que més ens diferència com a supermercat és el nostre producte fresc i l'atenció al client. Per això, busquem persones orientades al client, amb actitud positiva i que tinguin ganes de conèixer i aprendre sobre els productes de la terra i de proximitat, així com també de noves tendències internacionals.Des del nostre grup valorem als candidats i candidates pels seus valors i actituds. Per això, busquem persones amb ganes d'aprendre, formar-se i desenvolupar-se en el nostre sector.Competències

Treball en equipPlanificació i organitzacióOrientació als resultatsMotivadorIniciativa i ProactivitatGestió del conflicteFlexibilitat- adaptació als canvisQuè t’oferim?- Torns intensius fixos de nit. per a les vacants de reposició.- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.- Descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup.Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17831663/r-209-professional-reposicio-nocturna-girona-gerona/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: r-209 | professional de reposició nocturna - girona
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta