Venedor/a d'electrodomèstics | [X451]

Venedor/a d'electrodomèstics | [X451]

01 jun
|
Xaloc
|
Els Monjos

01 jun

Xaloc

Els Monjos

Tasques específiquesVenda d'electrodomèstics a botiga física i online. Atenció, assessorament i fidelització dels clients. Facturació i caixa. Inventari. Gestionar la postvenda. Registrar i publicar continguts a la web (contingut, fotografies, vídeos, etc). Contracte inicial a mitja jornada: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i dissabtes alterns de 9:30 a 13:30 i de 17 a 20h.Capacitats requerides Orientació al client, empatia, habilitats comercials i comunicació. Disposat a ser gravat per a vídeos publicitaris. Motivació pel lloc de treball i que tingui interès en treballar de forma estable i permanent a l'empresa, i sobretot ganes de formar-se i aprendre. Habilitats informàtiques.

Tasques desenvolupar Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi.RequisitsObligatorisNivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elementalExperiència en l'ocupació (mesos) 6Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari MigLlengua Català - Nivell Independent B2. Castellà - Nivell Independent B2Molt importantsLlengua Anglès - Nivell Bàsic A2Informació d'interèsData d’incorporació 15/06/2021Horari Dll-dv:9:30-13:30h.Diss. alterns 9:30-13:30/17-20hAtenció al públic SíEsforç físic SíContracteTipus Temps parcial: temporalDurada Més de 3 i menys de 6 mesosProrrogable SíJornadaJornada 1 Indiferent

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17821562/venedor-delectrodomestics-x451-els-monjos/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: venedor/a d'electrodomèstics | [x451]
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta