ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL GD-08

ENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL GD-08

01 jun
|
Xaloc
|
Mataró

01 jun

Xaloc

Mataró

Tasques específiquesENGINYER/A TÈCNIC/A INDUSTRIAL. Tasques: Redacció de projectes d'activitats, de legalitzacions, d'instal·lacions (disseny, càlcul, dibuix, memòria i pressupost). Direcció de les instal·lacions integrada de la d'execució. Coordinació de seguretat i salut. Manteniment d'edificis (Gestió de manteniment GMAOS i Sistemes de control i de tele gestió) i altres associades. Si t'interessa: 1) APUNTA'T. 2) ENVIA CURRÍCULUM INDICANT NÚMERO D'OFERTA 308963 A [email protected]Capacitats requerides CAL Títol d'Enginyeria Industrial o E. Tècnica Industrial (anteriors al Pla 2014) o Grau en Enginyeria Elèctrica, Tecnologies Industrials o Mecànica. Nivell C català i carnet B.

CAL experiència en les tasques AutoCad v.2015 i/o versió superior i TCQ. Matins dl a dv 7h i 20min/dia. Sou: 2.481'88 E Bruts x 14 pagues. Contracte de 6 mesos, renovable.RequisitsObligatorisNivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnicaExperiència en l'ocupació (mesos) 1Branca Títol universitari EnginyeriaLlengua Català - Nivell Experimentat C1Molt importantsPermís de conduir BRecomanablesVehicle propi SíInformació d'interèsData d’incorporació 14/06/2021Salari mensual 2481€Horari Dilluns a divendres matins (7hores i 20minuts/dia)ContracteTipus Eventuals per circumstàncies de la produccióDurada Més de 3 i menys de 6 mesosProrrogable SíJornadaJornada 1 Indiferent de dilluns a divendresJornada 2 Només jornada intensivaJornada 3 Exclusivament matí

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17821557/enginyer-tecnic-industrial-gd-08-mataro/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: enginyer/a tècnic/a industrial gd-08
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta