F-792 Agent d'assegurances

F-792 Agent d'assegurances

26 abr
|
Xaloc
|
Arenys de Munt

26 abr

Xaloc

Arenys de Munt

Tasques específiquesDesenvolupament d'una cartera de clients pròpia i gestió de la mateixa.Assessorament i atenció al client tan presencial com telemàtica.Capacitats requerides Competència emprenedora. Habilitats socials i comercials. autodisciplina, puntualitat i responsabilitat. Capacitat i interès per la formació continua.Valorable experiència comercial en qualsevol sector.Tasques desenvolupar Obtenir les informacions necessàries sobre els antecedents dels clients per determinar el tipus i les condicions apropiats de l'assegurança. Negociar amb els clients per determinar els tipus i els nivells de risc, l'abast de la cobertura i les condicions de pagament.

Explicar als clients detalls sobre assegurances i condicions, primes de cobertura de riscos i beneficis per als clients. Ajudar els clients a determinar els tipus i el nivell de cobertura necessaris, calcular les primes i establir el mètode de pagament. Assessorar sobre les assegurances per a operacions, projectes, instal·lacions o riscos importants o especials, negociar les condicions d'aquestes assegurances i establir les pòlisses pertinents.RequisitsObligatorisNivell acadèmic BatxilleratInformàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari BàsicLlengua Català - Nivell Independent B2. Castellà - Nivell Independent B2RecomanablesPermís de conduir B o AVehicle propi SíExperiència en l'ocupació (mesos) 12Informació d'interèsData d’incorporació 15/04/2021Horari FlexibleAtenció al públic SíContracteTipus MercantilDurada IndefinitJornadaJornada 1 Indiferent

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17399375/f-792-agent-dassegurances-arenys-munt/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: f-792 agent d'assegurances
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta