(ZFL-568) | Educador/a ambiental (Maresme)

(ZFL-568) | Educador/a ambiental (Maresme)

21 abr
|
ANTHESIS LAVOLA
|
Mataró

21 abr

ANTHESIS LAVOLA

Mataró

Informació de l'empresa

EmpresaANTHESIS LAVOLA

www.lavola.com

SectorServeis

Descripció feina

Càrrec vacantEducador/a ambiental (Maresme)

PoblacióMATARÓ

ComarcaMaresme

Núm llocs1

CategoriaEducador/a

DepartamentEducació

HorariDe dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h però puntualment es podrà treballar algun dia festiu, tardes o caps de setmana segons calendari.

Tipus de contracteObra o servei

Durada contracte26/04/2021 fins el 30/04/2023

Descripció

Vols formar part d´una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si tu també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa!Actualment busquem una persona extravertida i dinàmica, amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, amb experiència en el camp de l´animació sociocultural i el temps lliure, responsable i amb flexibilitat horària per a la dinamització de diferents programes educatius al Barcelonès i el Maresme.La persona seleccionada portarà a terme el programa de visites guiades i els tallers didàctics, en una planta de reciclatge ubicada al maresme i dinamitzarà també un programa de l’àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat a l’Àrea Metropolitana amb l’objectiu d’estendre la cultura de la sostenibilitat.Quines seran les teves responsabilitats?

- Realització d’activitats i tallers mediambientals (xerrades, debats ciutadans,cursos, sortides, visites temàtiques, jocs i activitats de lleure).- Preparació i facilitació als visitants del material documental.

- Rebuda del grup, desenvolupament de l’activitat i comiat.

- Avaluació de les activitats desenvolupades.

- Execució del programa de visites guiades i dels tallers didàctics a la plantade reciclatge.- Control de l’estoc de materials fungibles necessaris per desenvolupar lesactivitats.- Lliurament de l’enquesta de valoració al grup i avaluació de les activitatsdesenvolupades.- Comunicació i gestió d’incidències.

- Assistència a les reunions de coordinació interna.

- Suport en l’elaboració d’informes.

Serà imprescindible l’expertesa en una posició similar, realitzant diferents tallers, visites guiades i/o dinàmiques grupals.

Data publicació20/04/2021

Requisits

TitulacióTitulació universitària superior (ciències ambientals, biologia, matemàtiques, química, física, geografia, genètica, enginyeria,...).

Es valorarà

Requeriments

Imprescindible- Titulació universitària superior (ciències ambientals, biologia, matemàtiques,química, física, geografia, genètica, enginyeria,...).- Grau elevat de català (C1), castellà (C1), Anglès (B2).

- Habilitats en l’atenció al públic.

- Experiència prèvia en projectes d’educació ambiental similars impartits a unpúblic infantil i familiar i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el

món del lleure.- Cotxe i carnet de conduir.

- Residència a Badalona, Sant Adrià, Montgat o rodalies.

Altres requisitsQuè et podem oferir?

- Formar part d´una organització que treballa per aconseguir un món méssostenible.- Bon ambient de treball.

- Llocs de treball: 1 educador/a ambiental.

- Incorporació: 26/04/2021.

- Jornada: 16 hores a la setmana segons calendari laboral.

- Distribució horària: normalment de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30hperò puntualment es podrà treballar algun dia festiu, tardes o caps de

setmana segons calendari.- Durada del projecte: Obra i servei (fins el 30 abril 2023).

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17329724/zfl-568-educador-ambiental-maresme-mataro/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (zfl-568) | educador/a ambiental (maresme)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta