(IT341) | Gestor/a e-commerce - Transport

(IT341) | Gestor/a e-commerce - Transport

21 abr
|
Mas carandell
|
Vila-seca

21 abr

Mas carandell

Vila-seca

Característiques de l'ofertaEstat de l'oferta:ObertaNombre de places:1Jornada laboral:Jornada completa: dilluns a divendresHorari:9:00 a 14:00 i 16:00 a 19:00Lloc de treball:Vila-secaTipus de contracte:Altres contractes temporals a temps completSou orientatiu:12.000-18.000 € bruts anuals segons exp. aportadaIncorporació:INMEDIATAResum:Gestor/a e-commerce - TransportFuncions a realitzar:Gestió E-commerce a) Asistència directa al Responsable de E-Marketing i Direcció. b) Gestió diària i mantenimient de plataforma de E-commerce. c) Gestió de productes i continguts plataforma de E-commerce. d)

Monitorització diària amb les eines específiques de l'entorn On-line. e) Gestió del Blog, així com de les publicacions i continguts de les xarxes socials. f) Creació i edició de diversos recursos gràfics per a la creació de banners, e-mailings i similars. g) Gestió d'eines d'automatizació de e-marketing. h) Gestió de Store a Amazon. i) Atenció al Client On-line a través dels canals: Xat, Whatsapp, telèfon, mail, ….Gestió Transport a) Gestió i seguiment diari dels enviaments a través de transportistes externs. b) Reclamació i ressolució d'incidències relacionades amb el transport. c) Confecció a través de diversos aplicatius d'etiquetes d'enviament i altres documents. d) Revisió de la correcta aplicació de tarifes pactades amb transportistes, reclamació i seguiment.Assistència al dep. d'Administració. a) Suport en tasques simples i repetitives al departament d'Administració i comptabilitat.Observacions:REQUISITS PERSONALS a) Persona altament organitzada, proactiva i creativa. b) Sociable i empàtica amb disposició a l'atenció al client. c) Disposició a integrar-se a l'empresa, amb capacitat de treball en equip. d) Capacitat de creixement i millora amb especial interès E-commerce i entorn digital, amb disposició a la formació i parenentatge continus en la utilització d'eines de E-commerce i marketing digital, així com amb la venta on-line.CONEIXEMENTS VALORATS a) Usuari avançat d'ofimàtica i de marketing digital (demostrable) b) Paquet Office complet. Especialment Word, Excel i Outlook c) Es valorarà molt especialment coneixements i experiència en els aplicatius i eines següents: NAVISION – LOGICOMMERCE – CONNECTIF – ANALITYCS – SISTRIX – EDICIÓN HTML – PHOTOSHOP ( o similares) – ACUMBAMAIL - HERRAMIENTAS GOOGLE - GTMETRIX així com qualsevol altre relacionat amb E-commerce, e-marketing, anàlisi digital, disseny i edició de continguts, imatges i vídeos. d) Es valorarà especialment els coneixements i experiència en: SEO – SEM – HTML – MEJORA CORE WEB VITALS – ANALITICA WEB – ENTORN GOOGLE – ENTORN AMAZON – E-COMMERCE – E-MARKETING e) Es valorarà experiència en Content Marketing, serà imprescindible comptar amb recursos adequats en redacció (sense faltes d'ortografia). f) Es valoraran coneixements en comptabilitat i administració. g) Idiomes: Català / Castellà / Anglés (Bàsic). Tots els coneixements aportats hauran de ser demostrables.RequisitsExperiència:1 anyIdiomes:Català (Superior), Anglès (Elemental)Informàtica:Internet (Superior), Programació (Mitjà), Excel (Mitjà), Photoshop (Superior), Disseny Web (Superior)Formació reglada:Cicle formatiu de grau superior / FP 2n grauAltra formació:Persona amb formació superior, Llicenciatura o Grau en Marketing / Comunicació o similar, amb experiància laboral en un departament de Marketing Digital o en Gestió de E-commerce.OcupacionsTècnic/a de màrqueting

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17329635/it341-gestor-e-commerce-transport-vila-seca/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: (it341) | gestor/a e-commerce - transport
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta