Xofer recollida nocturna (H/D) - AYA-975

Xofer recollida nocturna (H/D) - AYA-975

20 abr
|
ManpowerGroup Nederland
|
Vilablareix

20 abr

ManpowerGroup Nederland

Vilablareix

Des de Manpower estem cercant un Xofer (h/d) per realitzar la recollida nocturna PAP Vilablareix.Oferim un lloc de treball per realitzar una substitució.Horari de 19:00h a 03:00h. Les funcions seran recol·lectar la càrrega i posteriorment, recollir cubells PAP a Vilablareix.

Es requereix perfil amb ràpid aprenentatge per utilitzar aparells de lectura electrònica i aprendre la ruta. Carnets de conduir requierits: C, CAP i targeta tacògraf. Es demana adaptació per treballar caps de setmana i possibles canvis d'horari. Creus que dones amb el perfil? Inscriu-te!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17326853/xofer-recollida-nocturna-aya-975-vilablareix/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: xofer recollida nocturna (h/d) - aya-975
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta