Operari Mecanització (H/D) - JDZ-669

Operari Mecanització (H/D) - JDZ-669

20 abr
|
ManpowerGroup Nederland
|
Valls

20 abr

ManpowerGroup Nederland

Valls

Des de Manpower busquem un candidat que disposi del Cicle Formatiu de Grau Mig en Mecanització finalitzat i mínima experiència en el sector.El perfil desitjable seria una persona proactiva, amb iniciativa, motivada per la feina i amb ganes de créixer dins d’una important empresa de la zona de Valls. Les principals funcions serien les de operari/maquinista per la fabricació de peces industrials. Poc a poc,

si la persona encaixa a l’empresa podrà anar desenvolupant noves tasques i responsabilitats. S'ofereix contracte estable per treball temporal i posterior incorporació a empresa. Torns rotatius de matí, tarda i nit. Salari segons conveni.

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17326823/operari-mecanitzacio-jdz-669-valls/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: operari mecanització (h/d) - jdz-669
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta