[AEI-673] | AJUDANT CAP DE SALA BLANCA

[AEI-673] | AJUDANT CAP DE SALA BLANCA

20 abr
|
ManpowerGroup Nederland
|
Bañolas

20 abr

ManpowerGroup Nederland

Bañolas

Empresa càrnica situada a Banyoles necessita incorporar un ajudant de cap de Sala Blanca (vedella + xai). Les principals funcions a relitzar son: - Proveïr de carn la sala de desfer vedella- Treure etiquetes per envasar- Revisar ubicació de les peces de carn al magatzem- Resoldre incidències amb el personal- Resoldre incidències de la maquinària- Organitzar les tasques dels gabinets en funció de les comandes dels clients L'horari és de dilluns a divendres de 5 a 15 hores.

Es requereixen coneixements informàtics bàsics: utilització de programes informàtics de comandes, correu electrònic, etc. Si et una persona molt activa, amb capacitat de lideratge i bona comunicació aquesta és la teva oportunitat! Inscriu-te!

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17326820/aei-673-ajudant-cap-sala-blanca-banolas/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: [aei-673] | ajudant cap de sala blanca
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta