Monitor/a de gimnàs | (IH-804)

Monitor/a de gimnàs | (IH-804)

26 mar
|
Xaloc
|
Vich

26 mar

Xaloc

Vich

Tasques específiquesImpartir classes col·lectives programades (pilates, tonificació, step, aerobox i ball), control i gestió de l'aforament de les classes. OBLIGATORI tenir formació en l'àmbit (prioritàriament titulació universitària) i experiència mínima d'un any fent les tasques descrites.Capacitats requerides Persona implicada i compromesa amb la feina, comunicativa i amb habilitats socials.RequisitsObligatorisNivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en l'ocupació (mesos) 12Llengua Castellà. CatalàInformació d'interèsData d’incorporació 06/04/2021Horari ParcialContracteDurada IndefinitJornadaJornada 1 Indiferent

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17047773/monitor-gimnas-ih-804-vich/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: monitor/a de gimnàs | (ih-804)
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta