BL-640 Mecànic/Soldador de carrosseries

BL-640 Mecànic/Soldador de carrosseries

26 mar
|
Xaloc
|
Granollers

26 mar

Xaloc

Granollers

Tasques específiquesEmpresa fabricant de segona fase de vehicles cerca mecànic/soldador de carrosseries: muntatge i reparació de caixes, grues, bolquets, sobre camió, amb instal·lació hidràulica. Funcions: 1.Desmuntar estructures de camions: utilitzant pont grua i grua hidràulica articulada). 2. Muntar maquinària hidràulica (grues) i els seus accessoris: Soldant amb fil continuo l'emplanxat. Contracte de 6 mesos+6mesos+indefinit. Salari: 24-25.000E bruts/any (14 pagues)Capacitats requerides Coneixements d'hidràulica i pneumàtica. Experiència de 3 - 5 anys en posicions similars. Experiència amb soldadura de fil continuo. Valorable carnet C. Valorable experiència en maneig de pont grúa.

Persona amb habilitats comunicatives, responsable, amb capacitat analítica i amb orientació a la qualitat.RequisitsObligatorisNivell acadèmic Graduat escolar / Batxillerat elementalVehicle propi SíExperiència en l'ocupació (mesos) 36Molt importantsLlengua Castellà - Nivell Experimentat C1ImportantsPermís de conduir B i CLlengua Català - Nivell Independent B2Informació d'interèsData d’incorporació 06/04/2021Horari Dilluns a divendres de 8 a 13 i de 15 a 18 horesEsforç físic SíContracteTipus Eventuals per circumstàncies de la produccióDurada Més de 6 i menys de 12 mesosProrrogable Sí

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/17047769/bl-640-mecanic-soldador-carrosseries-granollers/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: bl-640 mecànic/soldador de carrosseries
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta