ENGINYER TÈCNIC PEL SERVEI INFORMÀTICA | AM7

ENGINYER TÈCNIC PEL SERVEI INFORMÀTICA | AM7

10 feb
|
Infofeina
|
Salt

10 feb

Infofeina

Salt

Funcions i requisits de la vacantFuncions:Desenvolupament d'aplicaciones web en Codelgniter i PHPNivell d'estudis acabats:Enginyeria Tècnica amb titulació de Altres (imprescindible)

Idiomes:AnglèsMitjà  (imprescindible)Castellà Avançat (imprescindible)Català Domini (imprescindible)Temps d'experiència:1 anyExperiència:* És valorarà experiència en lloc de treball similar. Experiència en base de dades, Oracle, MYSql, SQL Server i Postgresql, i experiència en programació SOAP's i APIS's REST.

(imprescindible)Carnets de conduir:BAltres requisits:*Coneixements de: CSS3, Git, HTML5, JavaScript, jQUERY, PHP, Symphony, Zend, SOAP's,

Rest i Codelgniter.

* Domini de JavaScript, CSS3,, JQUERY, GIT

*És valoraran coneixements en: creació d'APP per mòvils en infraestructures, la creació de plugins des de zero i/o modificació de plugins, en programació de llenguatge ABAP.

* Utilització SAP-BO i/i PENTAHO per mineria de dades (creació universus, Cubos o OLAP):Condicions que ofereix l'empresaJornada:Jornada CompletaDurada del contracte inicial:temporal continuitatPerspectiva de la feina:TemporalDisponibilitat d'incorporació:15 dies

El anuncio original lo puedes encontrar en Kit Empleo:
https://www.kitempleo.es/empleo/16520705/enginyer-tecnic-pel-servei-informatica-am7-salt/?utm_source=html

Postulate a este anuncio

Muestra tus habilidades a la empresa, rellenar el formulario y deja un toque personal en la carta, ayudará el reclutador en la elección del candidato.

Suscribete a esta alerta:
Escribe tu dirección de correo electrónico, te permitirá de estar al tanto de los últimos empleos por: enginyer tècnic pel servei informàtica | am7
Publica un nuevo anuncio gratuito
Necesitas publicar un anuncio? Con más de 1 millón de usuarios únicos al mes en corto encontrarás el candidato ideal para tu empresa, ¿qué estás esperando!
Publica ahora

Suscribete a esta alerta